Studio Royale
Homepage/Nieuws/Open dag en lidmaatschap

Open dag en lidmaatschap

17 mei 2014
Beste collega-ondernemer,

Zaterdag 17 mei 2014 vindt voor de derde keer de Open Dag Bedrijvenpark Gravendam plaats. Deze Open Dag wordt elke vijf jaar georganiseerd door de Gebruikersvereniging Bedrijvenpark Gravendam samen met de op Gravendam gevestigde ondernemers. De twee vorige edities waren een groot succes. Natuurlijk zetten de deelnemende bedrijven hun beste beentje voor als ze hun deur openen voor het publiek. 

Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten, verspreid over het hele bedrijvenpark.Wat kunt u op de Open Dag 2014 onder meer verwachten:

• Ballonnenwedstrijd
• Helikoptervlucht
• Hoogtezicht vanuit een hijskraan
• Waterballen
• Demonstratie Dakar trucks en motoren
• Springkussens
• Mini-kermis, etc, etc.

We eindigen de Open Dag met een gezellige BBQ voor alle deelnemers!
Bent u al lid en wilt u meedoen? Meldt dat dan via opendag@gravendam.nl aan de commissie Open Dag. 

Wilt u graag meedoen maar bent u geen lid? Dan is dit een mooie gelegenheid om lid te worden!
Ga naar ons aanmeldformulier lidmaatschap Gebruikersvereniging Gravendam Het lidmaatschap kost € 200,00 excl. BTW per jaar. Als u voor de Open Dag lid wordt, betaalt u voor 2014 € 150,00 excl. BTW. 

De Gebruikersvereniging Bedrijvenpark Gravendam bestaat sinds 1999 en telt bijna 90 leden. 
Met uw lidmaatschap steunt u de activiteiten op Gravendam, zorgt u voor een veilig en schoon bedrijvenpark, wordt u uitgenodigd voor gezellige bijeenkomsten met uw collega-ondernemers op Gravendam en bent u vertegenwoordigd in overkoepelende organisaties. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het KVO-overleg (Keurmerk Veilig Ondernemen) met gemeente en brandweer. Daarnaast coördineren we voor onze leden bijv cursussen Bedrijfshulpvelening. We hebben ook in kaart gebracht waar zich op het park AED’s bevinden en met de betreffende bedrijven afgesproken dat in geval van nood BHV’ers van andere bedrijven gebruik mogen maken van de beschikbare AED’s. Wij heten u namens alle leden graag welkom in onze vereniging! www.gravendam.nl