Studio Royale
Homepage/Onthulling vernieuwde informatiebord 30 juni aanstaande

Onthulling vernieuwde informatiebord 30 juni aanstaande

30 juni 2010
Na vele maanden van voorbereiding wordt aanstaande woensdagavond 30 juni het compleet vernieuwde informatiebord op de Gieterij onthuld. Rini Theunissen van Theunissen Reklame heeft de hele plattegrond vernieuwd en alle panden en locatie geüpdate. De Gebruikersvereniging Bedrijvenpark Gravendam heeft samen met de Coöperatie Gravendam de vele namen geïnventariseerd van de grote groep bedrijven die zij samen vertegenwoordigen. De wegen zijn ingekleurd, de panden hebben allemaal hun huisnummer gekregen en staan in alfabetische volgorder per straat vermeld.

Dick Bader van Bader Schilderwerken zal de infozuil compleet voorzien van een mooie nieuwe laklaag zodat het informatie bord lekker opvalt en een mooie herkenning wordt op ons bedrijven terrein.

De officiële onthulling zal dus woensdag 30 juni aanstaande circa 17.30 uur plaatsvinden.

Na de onthulling zal onze jaarlijkse barbecue gehouden worden bij Autobedrijf Kleverlaan op de Gieterij 2. U wordt van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.
De kosten voor de barbecue en de bijbehorende drankjes bedragen slecht € 10,00 per persoon en dienen op deze avond te worden voldaan.