Studio Royale
Homepage/Nieuws/Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016

28 januari 2016
Informatieavond BIZ (Bedrijfs Investerings Zone)
Zoals u wellicht heeft vernomen in de media heeft de raadscommissie van de gemeente Noordwijkerhout ingestemd met het door ons ingediende plan voor het opstarten van een BIZ (Bedrijfs Investerings Zone).
De commissie was met name erg gecharmeerd van het feit dat de OVG dit initiatief heeft genomen en dat de OVG het bedrijventerrein door actieve camerabeveiliging op een innovatieve manier veiliger wil maken. Wij zijn erg blij met de positieve reactie van de gemeente. Deze BIZ stelt ons in staat de kosten van het actieve cameraplan, waarbij de beelden live worden uitgelezen als er een alarmmelding is, te dragen.
 
Echter, we zijn er nog niet! We zouden geen goede ondernemersvereniging zijn als we niet goed luisteren naar de wens van de bij ons aangesloten ondernemers. Jullie moeten namelijk nog instemmen met BIZ. En dat kan alleen maar als jullie goed geïnformeerd zijn. De informatie in de media is niet helemaal correct en we hebben ook al enkele verhalen over het bedrijventerrein horen gaan die de plannen verkeerd belichten.
Omdat het belangrijk is dat jullie de juiste informatie krijgen, gaan we op 18 mei a.s. een uitgebreide informatieavond organiseren waar alle punten besproken zullen worden.
 
Reserveer deze datum daarom alvast in uw agenda. Uiteraard sturen we u te zijner tijd nog een officiële uitnodiging. Mocht u voor die tijd al vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met commissielid Iwan Hulsebosch, iwan@jpghulsebosch.com.
 
Nieuwe website Gravendam live
In de laatste weken van 2015 is de nieuwe website van de vereniging geactiveerd. Hij is meer van deze tijd en past ook beter bij onze nieuwe uitstraling.
Wat wel meteen opvalt is dat nog niet alle leden een foto van hun pand of logo hebben aangeleverd. Ook hun persoonlijke foto, of een foto van het personeel,  kan op de website geplaatst worden. Naast links naar uw eigen website en contactgegevens is er ook ruimte voor informatie over uw bedrijf.
U kunt alle informatie aanleveren op info@lined.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam.
 
Mocht u – tegen een gereduceerd tarief - een professionele profielfoto of foto van uw pand willen laten maken, dan kunt u contact opnemen met Steven Bemelman.
 
Gravendam-stickers worden binnenkort vervangen
In 2014 geleden heeft de vereniging geregeld dat de firma Theunissen lidmaatschapsstickers  op de panden heeft aangebracht. Omdat vorig jaar het logo van de verenging is veranderd worden op dit moment nieuwe stikkers gemaakt. Daarnaast is uit het KVO gebleken dat de brandweer en politie veel tijd verliezen doordat ze moeten zoeken naar adressen, met name de juiste huisnummers. Daarom staat op de nieuwe sticker ook het huisnummer vermeld.
De stickers zullen binnenkort door de firma Theunissen worden aangebracht.
 
LZV’s op Gravendam, gewenst of niet?
Op dit moment is het gebruik van LZV’s (Langere en Zwaardere Vrachtwagencombinaties) niet toegestaan op Gravendam. Er zijn voordelen maar ook nadelen voor onze leden.
Wij zijn benieuwd of voor onze leden het al dan niet toestaan van LZV’s op Gravendam gewenst is. U kunt uw mening of ideeën over LZV’s op Gravendam mailen naar info@gravendam.nl.
 
Rotonde Gieterij beplant
Afgelopen week zijn er bollen geplaats in de rotonde aan het begin van de Gieterij. Daardoor hebben we binnenkort weer een mooi aangeklede toegangspoort tot ons bedrijventerrein.  De bollen zijn gesponsord door Jac Uittenbogaard en geplant door André Geerlings van de Vlashoven. Dit alles op initiatief van Aad van Ruiten.
 
Kerstboom opslag en plaatsing
Elk jaar rond de kerst wordt er bij de rotonde aan het begin van de Gieterij een kerstboom van de vereniging geplaatst. We zijn op zoek naar leden die de ruimte hebben om de kerstboom een aantal jaar op te slaan. De boom neemt ca. 3m doorsnede en 2,5m  hoog in beslag. Verder zoeken we leden die de boom eind van het jaar willen neerzetten. Kunt u de boom opslaan en/of wilt u helpen met het neerzetten, mail dan even naar info@gravendam.nl.