Studio Royale
Homepage/NIEUWSBRIEF januari 2012: Sociaal Cafe woensdag 8 februari / update N443

NIEUWSBRIEF januari 2012: Sociaal Cafe woensdag 8 februari / update N443

1 januari 2012
Beste leden,
 
Op deze zonnige maar koude ochtend even een kritische noot:
  
Wij proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van het reilen en zeilen op ons bedrijventerrein door het sturen van deze nieuwsbrieven. Ook vragen we u regelmatig de link in te vullen om het aantal deelnemers aan het sociale cafe te bepalen zodat we de catering daar op af kunnen stemmen.
  
Helaas wordt het aantal leden dat die link ook daadwerkelijk invult steeds kleiner ( behoudens een hele kleine groep die altijd wel de link invult, ook als ze niet komen )
 
Van de 87 leden deze keer slecht 16 reacties gekregen........
 
Dus daarom nogmaals het verzoek: 
 
Graag vragen wij u de bijgaande link in te vullen zodat we de catering kunnen afstemmen op het aantal bezoekers.
 
 
 
Jan Heemskerk van Heemskerk straatreiniging stelt zijn bedrijf aan de GIETERIJ wederom ter beschikking. Als u eerder geweest bent, weet u dat het daar heel goed toeven is, bent u nog niet geweest dan willen wij u deze keer extra van harte uitnodigen om het Sociaal Cafe bij te wonen. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom.
 
Update werkzaamheden 's Gravendamseweg N 443
 
Zoals u weet zijn we nog steeds in afwachting van een definitieve planning voor de werkzaamheden aan de N443. We proberen een afspraak te maken met de provincie om ons op de hoogte te laten brengen van de laatste stand van zaken. Wij hopen u daar op het Sociaal Café nader over te kunnen berichten.
 
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Gebruikersvereniging Bedrijvenpark Gravendam