Studio Royale
Homepage/NIEUWSBRIEF februari, inbraak bij Warmerdam Installatietechniek

NIEUWSBRIEF februari, inbraak bij Warmerdam Installatietechniek

1 februari 2012
Beste leden,
 
Was het even rustig op ons bedrijventerrein, toch blijft het inbrekersgilde actief en moeten we helaas weer constateren dat er een inbraakpoging is geweest. Zie hieronder het bericht van Warmerdam Installatietechniek:
 
Beste mede Gravendammers
 
Kreeg gisteravond rond negen uur een melding van onze meldkamer dat het inbraak alarm was afgegaan van twee secties, dus er meteen maar op af je weet eigenlijk al dat er iemand in het pand moet zijn anders gaat hij niet af op twee secties tegelijk. Nou ze waren inderdaad binnen  geweest het gedeelte van de deur sensor wat aan de deur zelf vastzit was eraf gebroken en lag even verderop. Ik denk dat ze met een afgeleide van een dommen kracht de deur van buitenaf ophoog hebben gedraaid en onder de deur door naar binnen zijn gekropen, doordat het alarm af is gegaan en het licht aanging (wat bij ons door bewegingssensoren is geschakeld) zijn ze snel weer vertrokken, vooralsnog missen we niets maar we kunnen nog iets over het hoofd zien.
 
Wat wel opvalt is dat omdat het hek defect was en we het niet met de hand hebben dicht gedaan omdat we nacht levering hebben van een leverancier het meteen raak was!!!
 
Jan Warmerdam

 
De inbrekers zijn steeds erg goed op de hoogte van de situatie op ons terrein en moeten dus regelmatig in de rondte rijden om dat te ontdekken.
 
Partij elektrische fietsen die klaar stonden voor levering.....inbraak ( overigens is 1 van die daders onlangs aangehouden )
Sloep geplaats in hal, enkele dagen later....inbraak
toegangshek kapot-----inbraak
 
 
We moeten dus alert blijven en verdachte omstandigheden melden, alleen zo kunnen we elkaar op de hoogte houden en waakzaam blijven.
 
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Gebruikersvereniging Bedrijvenpark Gravendam