Studio Royale
Homepage/Nieuwsbrief februari 2011

Nieuwsbrief februari 2011

1 februari 2011
Noordwijkerhout on Wheels, 
 
Beste leden,
 
Een nieuw evenement wordt op dit moment georganiseerd om bedrijvenpark Gravendam onder de aandacht te brengen. Noordwijkerhout on Wheels, een tentoonstelling van circa 150 Vrachtwagens, 150 Amerikaanse auto's, 150 motoren en brommers zal op zondag 22 mei plaatsvinden op het achterste gedeelte van ons bedrijvenpark. Er zullen verschillende spectaculaire demonstratie gegeven worden. Meervoudig Nederlands Kampioen Trial rijden Alex van de Broek is al gecontracteerd en ook voor de kinderen is er van alles te beleven. We willen graag het evenement het karakter van een Open Dag geven en vragen dan ook uw medewerking.
 
  
 
   
Er wordt op dit moment een website gebouwd, waarop alle informatie komt te staan. In het kort even een paar belangrijke zaken. Het bedrijven terrein wordt "afgesloten" voor doorgaand verkeer nabij het tankstation op Pletterij en aan de andere kant voorbij Karwei op de Walserij vanaf zaterdagmiddag 16.00 uur tot zondagmiddag 17.00 ur. Op de verschillende wegen en bij enkele bedrijventerreinen willen we de voertuigen parkeren en we willen dan ook graag medewerking vragen de verschillende bedrijven. Wilt u uw terrein beschikbaar stellen om voertuigen te plaatsen, wilt u wellicht zelf een activiteit organiseren om het publiek op zondag te vermaken, heeft u andere ideeën om dit evenement te een succes te laten worden, stuur even een mailtje naar info@gravendam.nl en wij nemen dan snel contact met u op. Meer nieuws over Noordwijkerhout on Wheels volgt spoedig.
Hennepkwekerij ontmanteld
 
Onderstaand bericht is binnen gekomen van Politie Hollands Midden:
 
Afgelopen dinsdag 22/2 hebben wij een pand bezocht aan de Pletterij, waarin een professionele hennepkwekerij was gevestigd. Waarschijnlijk hadden de mannen er lucht van gekregen en waren alle planten (1200 stuks) afgeknipt. Echter, alle benodigde apparatuur was nog in tact. Het pand was compleet verbouwd in diverse vertrekken. Het pand is leeggehaald door Ecolos uit Pernis. Het pand was door de eigenaar verhuurd en werd mogelijk een paar keer onderverhuurd. Als de politie een dergelijk pand binnen gaat worden zij vergezeld van een drugsspecialist van ons korps en een fraudeteam van de Liander (Nuon). Zolang er geen daders worden opgespoord  wordt de eigenaar van het pand aangemerkt als verdachte en kan hij alle kosten betalen.  Liander berekend de gefraudeerde kosten van Electra en sluit alles af. Het gaat hierbij meestal om zéér hoge bedragen die de eigenaar moet betalen. En dan ook nog de schade aan het pand zelf. Vergeet daarbij ook niet dat er brandgevaarlijke situaties kunnen ontstaan omdat er vaak met de meter wordt geknoeid en vluchtige stoffen worden gebruikt. In dit geval is er ook 3 keer waterschade ontstaan bij een naastgelegen pand.
 
Zeker als het gaat om veranderende wetgeving, dat de eigenaar van het pand dan wel verhuurder in de toekomst zwaar aangepakt gaat worden, is het mogelijk een drugsvoorlichting te houden voor belangstellenden.
 
Dus als er behoefte is aan een drugsvoorlichting door onze drugsspecialist kan dat eventueel georganiseerd worden op aanvraag.
 
Werkzaamheden N443
 
Naar aanleiding van de  inloopavond die de provincie heeft georganiseerd  voor de werkzaamheden aan de s'Gravendamseweg, N443 zijn er heel vragen gesteld en opmerkingen gekomen die vervolgens zijn uitgewerkt. In de bijlage vindt u een uitgebreid overzicht van de vele gestelde vragen met de antwoorden van de provincie.  Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer de werkzaamheden zullen aanvangen. Het hele project moet Europees worden aanbesteed en is er op dit moment nog geen aannemer gevonden. In de bijlage staan divers Op de onderstaande link komt u op de site van de provincie terecht.
 
Carnavals weekeinde
 
In het weekeinde van 5 en 6 maart barst het carnavalsgeweld weer los in Noordwijkerhout. helaas heeft de praktijk geleerd dat het "geweld" zich ook regelmatig manifesteert op ons terrein. Geef deze uitbundige feestvierders een kans en haal zoveel mogelijk auto's en meubilair en dergelijk naar binnen. het is te gek voor woorden eigenlijk maar voorkomen is beter dan genezen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur van Gebruikersvereniging Bedrijvenpark Gravendam