Studio Royale
Homepage/Nieuws/Gravendam opendag 2014

Gravendam opendag 2014

17 mei 2014
Net als in de vorige edities zal de gebruikersvereniging een aantal grote activiteiten organiseren om een zo groot mogelijk aantal bezoekers enthousiast te maken voor een bezoek aan Gravendam.
De helikoptervlucht staat op het verlanglijstje evenals de hijskraan met hoogtezicht, een grote brandweeroefening en een demonstratie van een DAKAR truck.

Op 4 strategische punten op het terrein worden deze activiteiten gepland: begin Gieterij / Maandagsewetering - Smederij - het terrein van Duijndam BV - Walserij 30-34. 
Aanvang van de activiteiten 10.30 uur met een ballonnenwedstrijd voor de jeugd met leuke prijzen. 

Verder staan er nog wat kleinere activiteiten op het programma, catering - grote ballen waarmee je op water kan lopen - springkussens enz enz.

De vorige editie heeft ons geleerd dat het organiseren van activiteiten een grote aantrekkingskracht heeft op het publiek en de bedrijven die activiteiten hadden kregen veel aanloop van het publiek. Daarom een oproep aan jullie allen: steek de hoofden bij elkaar, loop bij je buren binnen en probeer samen wat activiteiten te organiseren. 

Als je dat met elkaar doet kan je samen een budget samenstellen die een leuke activiteit kan bekostigen. De commissie kan eventueel helpen met het vinden van aanbieders van attracties.