Studio Royale
Homepage/Nieuws/Algemene ledenvergadering met portret sessie t.b.v. invulling website!

Algemene ledenvergadering met portret sessie t.b.v. invulling website!

10 maart 2016
De nieuwe Gravendam website is alweer twee maanden actief. We missen echter nog steeds foto's en informatie van een groot gedeelte van onze leden. En dat is een gemiste kans.
 
Afgelopen week kregen we een aanbieding van Studio Royale, een van onze leden, voor een vervolg op de portretactie die we tijdens het Sociaal Café in november 2015 gedaan hebben.
Het is belangrijk dat u voor de website een foto, logo en informatie aanlevert. Als u nu gevonden wordt via de website, ziet u een grijze, nietszeggende foto en geen informatie.
 
Als bestuur willen we graag de vernieuwing van onze website afronden en zoveel mogelijk informatie over onze leden plaatsen. Wij juichen onderstaand initiatief van Steven Bemelman van Studio Royale dus ook van harte toe, zodat we een goed gevulde, professionele website hebben.
 


"Beste leden van de ondernemers vereniging Gravendam,
 
Tijdens het in november gehouden sociale café bij studio Royale hebben we ± 40 portretten gemaakt van de toen aanwezige leden. Deze zijn gebruikt voor de invulling van de nieuwe website Gravendam.
 
Inmiddels zijn we enkele maanden verder en na herhaaldelijk verzoek vanuit het bestuur om foto’s in te leveren van uw bedrijf en uzelf is de site nog maar matig gevuld. Dat is erg jammer! Om hier toch enig schot in te brengen willen wij (Studio Royale) u hierin een voorstel doen.
 
Als u kiest voor het laten maken van foto's van uw pand en u, of een groepsfoto van het personeel, willen we u een eenmalige aanbieding doen van tussen de 40 en 75 euro voor deze fotosessie, afhankelijk wat uw wensen zijn.
 
U krijgt dan een professionele foto met een goede uitstraling van uw pand en uzelf die dan ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden zoals b.v. uw eigen website. Deze foto’s zorgen voor een zeer fraaie en professionele uitstraling van de website..
 
Stuur een mail naar: info@studioroyale.nl dan zorgen wij dat alles in orde komt.
 
Met vriendelijke groet,
 
Steven Bemelman"
 
Agenda 2016

15 maart         KVO Veiligheidsavond, de Kookerij, vanaf 18:00
18 mei           Ledenvergadering, Studio Royale, vanaf 20:00
14 juli          Sociaal café bij Mata, BBQ, vanaf 18:00
10 november      Sociaal café bij Technoglas, even stoom afblazen, vanaf 18:00