Studio Royale
Homepage/Leden/Mata Kunststoffen BV

Mata Kunststoffen BV


Op alle plaatsen waar verpakt, gevuld en getransporteerd wordt, worden producten van Mata ingezet. De onderneming uit Noordwijkerhout (NL) hoort bij de wereldwijd leidende producenten van glijprofielen, ketting- en riemgeleidingen, kettingspanners en individuele machineonderdelen van slijtvaste glijkunststoffen.

In de jaren 50 boekte Murtfeldt uit Dortmund (D), het moederbedrijf van Mata een groot succes met de introductie van zijn Werkstoff "S"® groen: De werknemers uit Dortmund creërden een merk dat momenteel nog steeds synoniem is voor goede glij-eigenschappen, grote afslijt- en slijtagebestendigheid en een lange levensduur.

Het huidige leveringsprogramma omvat een omvangrijke programma aan kunststoffen die brancheoverstijgend worden ingezet: in de automatiserings-, de montage- en bedieningstechniek, de aandrijf- en transporttechniek, de drank-, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, in de medische techniek, bij het fabriceren van farmaceutica of het inrichten van laboratoria. Afhankelijk van behoefte bv. antistatisch, antibacterieel, slijtagebestendig, temperatuurbestendig, geluidreducerend. Of in een combinatie van verschillende eigenschappen.
Dhr. Paulides

Contactgegevens

T.a.v. Dhr. Paulides
Pletterij 36
2210 AB Noordwijkerhout
www.mata.nl
info@mata.nl
Tel: 0252 343600