Studio Royale
Homepage/Leden/Autoschade Bollenstreek

Autoschade Bollenstreek


Dick is bijna 40 jaar geleden als Autoschade hersteller in zijn onderneming nu V.O.F Autoschade Bollenstreek begonnen . In de jaren is zijn bedrijf flink uitgebreid , schadeherstel  van Caravans, motoren ,aanhangers , spuiten van Industrie , keukens , meubels ,radiateurs , tuinmeubels etc . In onze inpandige Bikepaint , poedercoaten wij  velgen , fietsframes , buitenlampen etc.
Wij kunnen elk frame voorzien van elk gewenst design of bijvoorbeeld bedrijfslogo.
 
Sinds kort hebben wij een straalcabine waar wij grotere onderdelen kunnen stralen , bijv. autovelgen of industriële onderdelen .
Vanuit de Bikepaint is vanuit de wieler hobby de wielersportzaak BemelmanBikesport ontstaan .
 
FIETSEN IS BELEVEN!
BemelmanBikeSport en Bikepaint zijn samen een uniek concept in Nederland. “Wij zijn niet ‘zomaar’ een rijwielzaak maar gespecialiseerd in custom built en custom painted fietsen. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie kunnen wij van elke fiets een individuele belevenis maken. Zowel voor de beginnende als fanatieke fietser.”
 
ULTIEME SERVICE
Service staat bij ons hoog in het vaandel, inclusief de mogelijkheid tot halen en brengen. Onze monteur is u graag van dienst voor elke reparatie, servicebeurt en/of schadeherstel. Zelf een enthousiaste en ervaren wielersporter, begrijpt hij zeker precies wat u bedoelt. Wij repareren alle soorten en merken fietsen, verstrekken vrijblijvend informatie en kunnen bemiddelen tussen u en de schade-expert. Desgewenst bieden wij zelfs trainingsbegeleiding en –advies, bieden u een testrit aan en adviseren bij het kiezen van de juiste kleur, een bedrijfslogo of individueel design, dit alles vakkundig uitgevoerd door onze eigen inpandige fietslakkerij Bikepaint.