Studio Royale
Homepage/Leden/AMP Rolcontainers BV

AMP Rolcontainers BV


AMP rolcontainers is de betrouwbare rolcontainer partner uit de Bollenstreek die met u meedenkt, met oplossingsgerichte, betrokken en ervaren medewerkers bij de planning en op de wagen.
 
AMP werkt efficiënt en milieuvriendelijke en beschikt over eigen wagens en afval sorteer inrichtingen met vloeistofdichte vloeren dicht bij u in de buurt (o.a. Noordwijkerhout en Noordwijk).
 
U kunt rekenen op een snelle reactie op uw vragen en flexibele beschikbaarheid van onze dienstverlening en doordat we dicht bij u in de buurt zitten zijn we tevens een duurzame partner met minder kilometers en co2 uitstoot.
 
Ook is de keuze voor een lokale partner voor het beheer van afval vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen een bewuste, want AMP is o.a. sponsor van een groot aantal sportclubs in de regio en door gebruik te maken van onze dienstverlening worden de lokale economie en werkgelegenheid bevorderd.
 
Geen factuurkosten, kredietbeperking of ophaalkosten van containers, maar betaling van de verleende diensten achteraf.
 
Als totaalpartner heeft u bij AMP slechts 1 aanspreekpunt voor uw volledige afvalvraagstuk.

AMP is kortom een goede partner welke een juiste prijs/kwaliteit verhouding biedt, maar daarnaast ook meedenkt, kwaliteit waarmaakt, milieuvriendelijk te werk gaat en stipt en betrouwbaar levert: dé partner waar milieuzorg en kostenbeheersing hand in hand gaan.
Dhr. R.W.J. meeuwenoord

Contactgegevens

T.a.v. Dhr. R.W.J. meeuwenoord
Victoriberg 18
2211 DH Noordwijkerhout
www.amprolcontainers.nl
info@amprolcontainers.nl
Tel: 0252-373191

E: rwj.meeuwenoord@meeuwenoord.nl
T: +31(0)252-373191